Hodžić: Atmosfera u klubu je odlična

Bivši golman Sarajeva pojačao Unis

Hodžić: Atmosfera u klubu je odlična

Bivši golman Sarajeva, Ibro Hodžić, nedavno je pojačao redove Unisa iz Vogošće.

Unis trenutno nastupa u Prvoj ligi Federacije BiH i nalazi se na posljednjem mjestu, ali Hodžić vjeruje da ekipa može izboriti opstanak.

"Dovedena je nekolicina igrača sa kojima bi trebali ostvariti bolje rezultate u drugom dijelu sezone, a jedan od ciljeva je i stvaranje ekipe za narednu sezonu", rekao je Hodžić za SportSport.ba.

Podsjetimo, 26-godišnji golman je u FK Sarajevo proveo punih pet godina, ali nikada nije dobio pravu priliku. Tim sa Koševa želio je smanjiti platnu listu, tako da je raskid saradnje bio neminovan. Međutim, Hodžić nije dugo tražio angažman i sada će konačno imati šansu za dokazivanje u novom timu.

"Nije mi dugo trebalo da nađem novi angažman, jer sam i ranije pregovarao sa Unisom. Prijatno sam iznenađen atmosferom u klubu i odnosom Uprave prema igračima. Svi su me odlično prihvatili, a neke igrače znam od ranije i imao sam priliku igrati sa njima", zaključio je Hodžić u razgovoru za naš portal.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.