Hodžić i Redžepi nova pojačanja Goražda

Cilj je Premijer liga BiH

Hodžić i Redžepi nova pojačanja Goražda

FK Goražde u borbu za Premijer ligu BiH krenut će sa znatno izmijenjenim sastavom, a posljednja pojačanja su Ekrem Hodžić i Haris Redžepi.

Hodžić je po vokaciji defanzivac i tokom karijere nastupao je za Jedinstvo, Velež, Laktaše, Mughan, Krajinu, Ravan Baku, Gostivar i Sohar, dok je Redžepi posljednji angažman imao u Olimpicu, prije kojeg je nosio dresove Slobode, Travnika, Novog Pazara, Karlovca i Željezničara. 

"Mogu vam slobodno potvrditi da je saradnja dogovorena sa Redžepijem i Hodžićem. Nadam se da će opravdati naša očekivanja", kazao nam je Šener Bajramović, sportski direktor Goražda. 

Nema sumnje da će pomenuti dvojac predstavljati veliko pojačanje za tim Nihada Nalbantića, koji je prvi dio sezone u Prvoj ligi FBiH okončao na liderskoj poziciji. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.