Hodžić: Moramo ići na pobjedu

Prvotimac FK Sarajevo za SportSport.ba

Hodžić: Moramo ići na pobjedu

Samir Mlaćo

Gostujuća pobjeda nad Krupom (0:1) donijela je veoma pozitivnu atmosferu u redovima FK Sarajevo.

Sarajevo je trenutno na trećem mjestu sa 25 osvojenih bodova, a nastavak dobrih igara bordo momci tražit će u nedjelju kada će za rivala imati ekipu Mladosti koju sa klupe predvodi bivši trener tima sa Koševa Husref Musemić. 

I pored toga što Mladost nije nimalo naivna ekipa, Dušan Hodžić, prvotimac FK Sarajevo u razgovoru za SportSport.ba vjeruje da tri boda ostaju u Sarajevu.

"Svi znamo da Mladost igra čvrsto i očekujem tešku utakmicu. Mi moramo ići na pobjedu,  te uzeti što više bodova do kraja polusezone kako bi nam bilo lakše u drugom dijelu sezone", istakao je ovaj 23-godišnjak.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ono što našeg sagovornika svakako raduje jeste atmosfera među igračima.

"Atmosfera je sve bolja bolja i digli smo se nakon ove tri pobjede", kazao je Hodžić, koji je u Sarajevo stigao iz bijeljnskog Radnika. 

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi