Hodžić: Stigli smo do velika tri boda

Podgrmeč bolji od Radničkog

Hodžić: Stigli smo do velika tri boda

Zaslužen trijumf na Gradskom stadionu u Sanskom Mostu upisali su nogometaši Podgrmeča, savladavši jučer po dosta teškom terenu Radnički iz Lukavca sa 3:1.

Dvostruki strijelac za Podgrmeč bio je mladi vezista Nermin Hodžić (19), koji na kraju susreta nije krio zadovoljstvo nakon vrlo važne pobjede u borbi za opstanak.

„Veoma važna tri boda za nas, koja su najvjerovatnije riješila pitanje našeg opstanaka u ligi. Igrali smo po dosta teškom terenu i vremenskim uslovima, ali tokom čitave utakmice smo djelovali kao tim i na kraju zasluženo pobijedili goste iz Lukavca“, kazao je Hodžić za SportSport.ba, a potom dodao:

„Što se tiče mene, ja sam sretan zbog postignuta dva pogotka, međutim, najbitnija je pobjeda. Iskoristio bih priliku i da zahvalim ekipi Radničkog na fer i korektnoj igri i želim im sve najbolje u nastavku prvenstva“, dodao je Hodžić.

U narednom kolu Podgrmeč gostuje u Bihaću kod drugoplasiranog Jedinstva, dok Radnički na Jošiku dočekuje Rudar iz Kaknja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.