Hodžić u Jedinstvu, Bišćani s novom opremom

Radno Pod Borićima

Hodžić u Jedinstvu, Bišćani s novom opremom

E. Škorić

Tamo gdje je počeo, opet se vraća. Jedan od omiljenih igrača navijača Jedinstva, Ekrem Hodžić (33) ponovo je Pod Borićima.

Iako još nije potpisao suradnju sa Nogometnim klubom Jedinstvo, Hodžić je već danas obavio prvi trening, a do kraja sedmice bi trebao zvanično potpisati. Hodžić igra na poziciji obrambenog igrača, a posljednji tim za koji je nastupao je FK Ravan Baku iz azerbejdžanske Premijer lige.

"Pored Hodžića, Jedinstvu su se priključili bivši igrači Krajine Elvir Šušnjar, Damir Šahović, Renail Hušić i Halid Delić i Dino Toromanović. Uprava kluba je u pregovorima s još nekim igračima", istakao je Aljoša Bobić, portparol NK Jedinstvo Bihać.

Nova sportska oprema

Jedinstvo će u proljetnom dijelu sezone igrati u novoj opremi sportske marke Legea, koja je danas stigla iz Italije. Riječ je o komplet opremi, u koju spada: paradna trenerka, šuškavac, radna trenerka, dres, šorc, štucne za treninga, pernata bunda, torba,kapa, polo majica za hotel, dresovi za utakmicu, 30 lopti za trening, 10 za utakmice (adidas), 30 lopti legea za omladinsku školu.

Zaprati NK Jedinstvo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Jedinstvo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.