Hodžurda potpisao dvogodišnji ugovor s Plavima

Povratnik na Grbavicu

Hodžurda potpisao dvogodišnji ugovor s Plavima

Emir Hodžurda novi je igrač Fudbalskog kluba Željezničar. 

Sada već bivši defanzivac Slavije danas je u Plavom Salona u prisustvu sportskog direktora kluba, Harisa Alihodžića, potpisao dvogodišnji ugovor s Plavima.

Hodžurda je izdanak Omladinskog pogona kluba iz Zvorničke 27, a igra na poziciji stopera.

"Jako sam sretan što sam nakon dugo vremena i igranja za druge klubove konačno vratio u svoj jedini Klub. Veliko hvala rukovodstvu kluba na povjerenju i obećavam da ću se kroz svoj odnos na treninzima i utakmicama pokušati odužiti za ukazana priliku", istakao je Hodžurda za zvaničnu klupsku stranicu, te dodao da jedva čeka svoj prvi nastup pred Manijacima.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U protekloj sezoni upisao je 24 nastupa za Slaviju postigavši jedan pogodak.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.