Hoeness: Heynckes ostaje s nama

Bayern nema Barcelonin "problem"

Hoeness: Heynckes ostaje s nama

Edmir Škorić

Bayernov predsjednik Uli Hoeness odbacio je mogućnost da bi Jupp Heynckes mogao napustiti klupu bavarske momčadi krajem tekuće sezone.

Heynckes je ostao bez titule u domaćem prvenstvu, a za trofej ima još dvije šanse. Najprije finale DFB-Pokala protiv dortmundske Borussije, a zatim ono najvažnije - finale Lige prvaka 19. maja na svom stadionu.

Izbacivanjem Real Madrida u polufinalu najelitnijeg klupskog natjecanja Bayern je, smatraju mnogi, spasio sezonu.

"Jupp nas ne bi samo tako napustio. Posebno to neće učiniti u situaciji kada ima punu podršku cijelog klupskog rukovodstva", kazao je Hoeness, koji je još dodao:

"Odradio je ove sezone odličan posao i jasno je da će Bayern trenirati i iduće sezone, a onda ćemo zajedno s njim pronaći novo rješenje".

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.