Hoeness: Misimović vrijedi 20 miliona eura

Vukovi udvostručili cijenu

Hoeness: Misimović vrijedi 20 miliona eura

Adnan Beganović

Priču o odlasku Edina Džeke u Milan u posljednjih nekoliko dana zamijenjena je jednom drugom, no opet je bosanskohercegovački reprezentativac glavni junak. Naravno, radi se o Zvjezdanu Misimoviću i njegovom eventualnom odlasku u Schalke.

Podsjetimo, Misimović je za njemačke medije izjavio da mu godi interesovanje Schalkea, te da ne bi imao ništa protiv da ponovo surađuje sa Felixom Magathom, no direktor Wolfsburga Dieter Hoeness prije nekoliko dana u njemačkim medijima optužio je Schalke za vrbovanje našeg reprezentativca, dok je danas rekao:

"Ovo me podsjeća na lutkarsko pozorište koje izaziva samo smiješak na mom licu. Misimović vrijedi 20 miliona eura, a Schalke toliko nema".

"Misimović je jasno rekao da ima ugovor do 2013. godine. Možda i ode u Schalke 2013., no ko zna hoće li Magath tada biti tamo", dodao je Hoeness.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.