Hoeness: Njemačka je bolja od Španije

Hoeness: Njemačka je bolja od Španije

Predsjednik minhenskog Bayerna, Uli Hoeness, smatra da izabranici Joachima Loewa trenutno igraju najbolji nogomet na svijetu.

"Vidim samo jednog konkurenta Njemačkoj, a to je reprezentacija Španije. Ipak, mišljenja sam da je Njemačka trenutno bolja. Ako Njemačka bude igrala kao u prvom poluvremenu protiv Holandije, ne vidim zašto bi se trebali bojati nekoga", rekao je Hoeness, dodavši:

"Ne znam ko bi se još mogao boriti za Evropsko prvenstvo, osim ove dvije reprezentacije. Samo je pitanje ko će igrati sa Njemačkom u finalu. Stoga, uopšte nije bitno ko će se još naći u grupi."

Izvlačenje grupa za Euro 2012 u Poljskoj i Ukrajini, obaviće se večeras od 18 časova. Njemačka se nalazi u drugom šeširu zajedno sa Italijom, Engleskom i Rusijom, dok su Španci u prvom šeširu sa Holandijom, Ukrajinom i Poljskom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti