Hoffenheim na Bayern bez Obasija i Eduarda
Carlos Eduardo povrijedio koljeno

Bundesliga

Hoffenheim na Bayern bez Obasija i Eduarda

Edmir Škorić

Hoffenheim će sutra navečer bez svog ofanzivca Carlos Eduarda gostovati na Allianz-Areni kod minhenskog Bayerna u prvom kolu drugog dijela njemačke Bundeslige.

Brazilski playmaker pokupio je ozljedu koljena i nije mogao trenirati posljednjih dana sa ostatkom momčadi Hoffenheima.

"Carlos Eduardo je upitan za utakmicu u petak zbog ozgljede koljena", kazao je za Bild trener Ralf Rangnick, te dodao.

"Ozljeda je vjerovatno posljednja vremenskih uvjeta. Treninzi su u posljednje vrijeme veoma teški i to je rezultiralo povredu koljena", dodao je Pieter Beks, čovjek zadužen za zdravlje igrača Hoffenheima.

Osim Carlosa Eduarda, ovu utakmicu defnitivno će propustiti napadač Chinedu Obasi. Nigerijac je trenutno u Angoli gdje predstavlja svoju zemlju na Afričkom kupu nacija.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije