Hoffenheim na sudu zbog Tagoea?
Prince Tagoe

Hoffenheim na sudu zbog Tagoea?

Agent napadača Prince Tagoe tvrdi da on nema problema sa srcem, te da će prijaviti Hoffenheim nadležnom sudu FIFA zbog toga što je njemački klub otpustio njegovog štićenika.

Hoffenheim je objavio kako raskida ugovor sa Tagoeom jer ovaj napadač, navodno, ima problema sa srcem, te saradnja više nije moguća.

Međutim, Princeov agent, Goran Milovanović, tvrdi da su drugi nalazi pokazali da napadač Gane nema problema sa srcem, te da će zbog svega ovaj slučaj biti predat organima FIFA-e.

“Užasno smo razočarani da je klub kakav je Hoffenheim odlučio otkazati ugovor na temelju mišljenja samo jednog doktora. Na svu sreću, potražili smo mišljenje najboljeg kardiologa u Njemačkoj, koji je pobio sve tvrdnje iz kluba. Odluka Hoffenheima je nehumana i veoma sumnjiva”, kazao je Milovanović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.