Hoffenheim zainteresovan za Ervina Zukanovića

Tvrdnje medija u Belgiji

Hoffenheim zainteresovan za Ervina Zukanovića

Dvanaestoplasirani tim Bundeslige, Hoffenheim u kojemu kapitensku traku nosi Sejad Salihović, uskoro bi mogao angažovati još jednog reprezentativca Bosne i Hercegovine.

Tim iz Sinsheima je prema tvrdnjama medija u Belgiji zainteresovan za Ervina Zukanovića, trenutno fudbalera belgijskog Genta.

Zukanović je ove sezone imao dosta problema sa povredama, a posljednji meč Genta protiv Kortrijka iznenađujuće je proveo na klupi za rezervne igrače. Prethodno je u kup utakmici protiv istog protivnika zamijenjen dosta rano zbog čega je javno prozvao trenera Rednica.

Čelnici Hoffenheima su u subotu prisustvovali utakmici Genta i Kortrijka, ali su bilježnice ostale prazne obzirom da Zukanović nije nastupio.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije