Hoffenheim želi i Zieglera
Ziegler je odigrao pet utakmicu za reprezentaciju Švajcarske

Lider Bundeslige traži pojačnja

Hoffenheim želi i Zieglera

Osim potrage za napadačem, koji je u proljetnom dijelu Bundeslige trebao zamijeniti našeg povrijeđenog Vedada Ibiševića, Hoffenheim želi angažovati i jednog defanzivca. Njemački mediji objavili su da jesenjeni prvak Bundeslige želi angažovati Reta Zieglera, lijevog beka italijanske Sampdorije.

Reprezentativac Švajcarske sa Sampdorijom ima ugovor do 2012. godine, ali i pored toga potvrđeno je da su ostvareni kontakti sa Hoffenheimom.

„Istina je da je Hoffenheim zainteresovan za Retea, ali nije jedini. U kombinacijama su i Marseille, te PSG“, izjavio je Rene Ziegler, otac i zastupnik švicarskog reprezentativca za Bild.

Reto Ziegler (23) je A reprezentativac Švajcarske, za koju je u pet nastupa postigao jedan pogodak. U dosadašnjoj profesionalnoj karijeri nosio je dresove Grasshoppera, Tottenhama, Hamburgera i Wigana.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije