Hoffenheim želi napadača Mallorce

Hoffenheim želi napadača Mallorce

Edmir Škorić

Prema pisanju španjolskog lista "El Mallorca" Hoffenheim obziljno razmišlja da svoje redove pojača naapdačem Mallorce, Venecualcem Juanom Arangom, koji je na izlaznim vratima španjolskog kluba.

Hoffenheim u kojem nastupaju bh. reprezentativci Vedad Ibišević i Sead Salihović mogao bi se dodatno pojačati u vrhu napada, pa bi naš Vedad dobio konkurenciju u napadaču Mallorce.

Venecuelska zvijezda Juan Arango, kako piše "El Mallorca" nedavno je bio na putu za Villarreal, no iz "žute podmornice" nisu napravili ponudu, pa se vjeruje da će 29-godišnjak karijeru nastaviti, najvjerovatnije, u Njemačkoj.

Prva opcija je Hoffenheim, a Mallorca je, navodno, postavila cijenu za svog napadača u visini od 7 miliona eura. Čini se kako je upravo Hoffenheim spreman da plati tu cijenu za napadača.

Za Aranga se bore još Borussia Dortmund, te Borussia Moenchengladbach, ali i nekoliko timova iz Španije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.