Honda konačno pronašao novi klub?

Japanac karijeru nastavlja u Kini

Honda konačno pronašao novi klub?

E. Čaušević

Japanski reprezentativac, Keisuke Honda, u posljednje vrijeme u ekipi Milana većinom utakmice posmatra sa klupe za rezervne fudbalere.

Honda je u Milan stigao u januaru 2014. godine kao slobodan igrač iz moskovskog CSKA, ali nije uspio opravdati povjerenje Rossonera. Japanac ove sezone većinom "grije" klupu za rezervne igrače, te se sve više govori o tome da će već u januaru napustiti San Siro.

Italijanski mediji objavili su danas da je na adresu Milana stigla ponuda za Hondu i to iz daleke Kine. Naime, Shanghai SIPG je spreman kupiti Hondu koji s Rossonerima ima ugovor do ljeta naredne godine. 

Poznato je da je novi trener ove kineske ekipe Andre Villas-Boas i čini se da je portugalski stručnjak odmah odlučio dovesti veliko pojačanje. Još uvijek nije poznato koliko su Kinezi spremni platiti za veznog igrača Milana.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije