Honda od januara zvanično u Milanu

Honda u Milanu

Honda od januara zvanično u Milanu

M. Šljivak

Japanski fudbaler Keisuke Honda od trećeg januara će zvanično postati fudbaler Milana.

Honda, koji trenutno nastupa za moskovski CSKA, ima ugovor s ovim klubom do kraja mjeseca, a prema navodima italijanskih medija, Japanac će od januara postati novi igrač Rossonera.

Tim sa San Sira odavno pokušava dovesti 27-godišnjeg veznjaka. Ipak, to im nije polazilo za rukom, ali s obzirom na to da je uskoro slobodan igrač, Honda će kako stvari stoje pojačati red Milana u januaru.

Japanski reprezentativac je dres CSKA nosio od 2010. godine, a za klub je odigrao preko 100 utakmica.

Rukovodstvo milanskog tima odlučilo je i da Bryan Cristante, Riccardo Saponara i M’Baye Niang od januara odu na posudbu.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.