Honda: Seria A više nije najbolja

Honda: Seria A više nije najbolja

Napadač moskovskog CSKA, Keisuke Honda, smatra da je italijanska Seria A izgubila mnogo na kvalitetu u posljednjih nekoiliko godina.

Japanac je medijima potvrdio da se CSKA i Lazio trenutno dogovaraju oko njegovog transfera i da će vrlo brzo obući dres rimske ekipe. Honda je konstatovao kako italijanska liga gubi kvalitet, te kako nije više najbolja na svijetu.

"Više nije moguće reći da je Seria A najbolja na svijetu, a može se reći i da je u odnosu na prethodne sezone dosta oslabila. Međutim, sigurno je i dalje najteža liga za uspjeti kao napadač, a meni osobno to odgovara, jer volim izazove", rekao je Honda.

Većina italijanskih medija prenosi informaciju da će rezervni golman Lazija, Juan Pablo Carrizo, vjerovatno krenuti put Moskve, te da će Rimljani morati dodati još nešto novca za Hondu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.