Horde zla: Mi smo navijači, nismo huligani...

Velika podrška za fudbalere Sarajeva

Horde zla: Mi smo navijači, nismo huligani...

Fudbaleri Sarajeva danas su na pomoćnom terenu Olimpijskog stadiona "Asim Ferhatović – Hase" održali posljednji trening pred gostovanje u Zenici kog Čelika u okviru 20. kola BH Telecom Premijer lige BiH. 

Investitor, zvučno trenersko ime, zvučna pojačanja ali i zabrana odlaska na gostovanje za navijače razlozi su koji su danas na trening Bordo tima privukli veliki broj navijača i simpatizera koji su svojim prisustvom željeli dati podršku svojim fudbalerima pred premijernu utakmicu u okviru nastavka fudbalskog šampionata Bosne i Hercegovine.

Mnogi od fudbalera Sarajeva u izjavama za naš portala priznali su kako će im podrška navijača faliti, ali da to ne znači da neće dati sve od sebe na terenu kako bi pobjedom otvorili početak proljetnog dijela Premijer lige.

Tokom treninga kojem je prisustvovalo oko 1000 najvjernijih fanova Sarajeva, bordo tifoze pored pjevanja i skandiranja voljenom klubu istakle su i parolu, koja je vjertovatno upućena na račun Saveza: "Mi smo navijači, nismo huligani, od danas svi na istoj strani".

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti