Horde zla odale počast pokojnom Vedranu Puljiću

Otišao jeste, ali u zaborav nije

Horde zla odale počast pokojnom Vedranu Puljiću

Na današnji dan prije četiri godine u Širokom Brijegu brutalno je ubijen navijač FK Sarajevo, Vedran Puljić, u incidentu  između navijača Bordo tima s jedne, te policije, navijača i građana Širokog Brijega sa druge strane.

Članovi navijačke grupe Horde zla danas su na gradskom groblju Bare posjetili grob svog pokojnog prijatelja sa tribine, te polaganjem cvijeća na Puljićev grob odali počat momku za čiju smrt do dana današnjeg niko nije odgovarao. 

Ako se moglo suditi navijačima za sve što se desilo u Širokom Brijegu tog dana kada je Puljić brutalno ubijem hicem iz pištolja, ljudski je očekivati, a i pravedno je da njegov ubica bude izveden pred lice pravde! Istina za Vedrana!

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti