Na treningu Bordo tima

Horde zla pjesmom ispratile Bordo momke u Zenicu

Do nastavka takmičenja i prvih utakmica u proljetnom dijelu BH Telecom Premijer lige BiH ostalo je manje od 24 sata, a jedan od derbija 20. kola svakako će se odigrati na stadionu Bilino polje u Zenici gdje će domaći Čelik dočekati Sarajevo.

Bordo tim je u zimskom prelaznom periodu doveo nekoliko zvučnih imena u svoje redove, a zvučno ime kakvo jeste Robert Jarni stiglo je na mjesto šefa struke Bordo tima. 

Navijači Sarajeva su prepoznali da su ljudi u klubu učinili sve kako bi nakon sušnog perioda titular prvaka konačno stigla na Koševu. Upravo zbog te činjenice navijači Sarajeva danas su u velikom broju prisustvovali posljednjem treningu FK Sarajevo pred gostovanje u Zenici.

Horde zla su navijanjem, pjesmo i parolom dale veliku podršku svojim ljubimcima, koju im je odluka N/FSBiH uskratila u sutrašnjoj utakmici na Bilinom polju. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Najvatreniji navijači tim sa Koševa svakako su razočarani jer sutra svoja grla i dlanove neće moći staviti u službu voljenom klubu, ali su to učinili danas, i to na pravi način.

"Mi smo navijači, nismo huligani, od danas svi na istoj strani", pisalo je na paroli koja je bila okačena na ogradi pomoćnog terena Olimpijskog stadiona “Asim Ferhatović – Hase”, a ova poruka se vjerovatno odnosila na odluku N/FSBiH da navijačima uskrati gostovanja na nastavku takmičenja u BH Telecom Premijer ligi.  

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.