Horde Zla: Vedrana je ubila policija MUP-a ZHK-a

Ubica Vedrana Puljića i dalje je na slobodi

Horde Zla: Vedrana je ubila policija MUP-a ZHK-a

Horde Zla obilježile su danas petu godišnjicu od smrti Vedrana Puljića, navijača Sarajeva koji je ubijen u Širokom Brijegu. 

Ubica Vedrana Puljića i danas je na slobodi, a za njegovo ubistvo niko nije odgovarao. Navijači Sarajeva smatraju da je Vedrana ubila policija MUP-a ZHK-a, a ne optuženi Oliver Knezović koji je i dalje u bjekstvu. 

Navijači Sarajeva istakli su danas parolu na kojoj je pisalo: "Zauvijek u svojim srcima brata čuva bordo armija. Vedrana je ubila policija MUP-a ZHK-a." 

Na stadionu Asim Ferhatović Hase nakon podizanja parole oko 6.000 gledatelja skandiralo je "Vedran Puljić" i "Istina za Vedrana". Istina i pravda koje u ovoj zemlji ni nakon pet godina nažalost nisu dostižne. 

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.