Horić: Želimo se boriti za nastup u Evropi

Čelik počeo pripreme

Horić: Želimo se boriti za nastup u Evropi

Midhat Šljivak

Kapiten Čelika Kenan Horić, izjavio je na današnjoj press konferenciji kako u nastavku sezone zenički tim želi ući u borbu za nastup u Evropi naredne sezone.

Horić je istakao da računaju na nešto lakši raspored, koji bi ih doveo do cilja na kraju sezone.

"Ambicije su ostale iste, a to je priključak u borbi za Evropu. Imamo dosta lakši raspored, atmosfera je jako dobra u ekipi. Maksimalno ozbiljno ispoštovati plan stručnog štaba što se tiče priprema, da bi što spremniji dočekali nastavak prvenstva", rekao je Horić.

Novo pojačanje Čelika Duško Stajić, istakao je kako mu je velika čast što je došao u klub poput Čelika.

"Drago mi je što sam postao član Čelika. To je jedan veliki klub, koji ima veliku tradiciju. Želio bih da opravdan povjerenje šefa stručnog štaba i ljudi iz kluba. Odavde iz Zenice imam lijepe uspomene od ranije i nadam se da će se to i nastaviti. Nadam se da ćemo imati zajedno jedan veliki uspjeh", rekao je Stajić.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.