Horor fotografija: Smrskao je protivniku nogu, a nije dobio ni žuti karton!

Nevjerovatno

Horor fotografija: Smrskao je protivniku nogu, a nije dobio ni žuti karton!

A. Čaušević

Utakmica Primere C, četvrtog ranga argentinskog fudbala, između Ituzainga i Real Pilara ostat će upamćena po jednoj od najgorih povreda u historiji fudbala.

U takmičenju gdje se obično igra grub fudbal i gdje je potrebno imati čvrste i snažne noge Brian Medina je žestoko stradao.

Na Medinu je brutalno startao jedan od igrača Real Pilaa, te mu je praktično poderao kožu, a za to nije dobio ni žuti karton.

Glavni sudija meča je procijenio da se radilo o duelu za loptu, iako je povrijeđeni igrač teren napustio u kolima Hitne pomoći.

Brian Medina se javio poslije i poručio da dobio više od 25 šavova te da je presretan što je njegov tim poslije penala izborio borbu za promociju u viši rang.

Top Komentari

LegendeJuga
G
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi