Hošić napustio „rođene“

Velež ostao bez pojačanja

Hošić napustio „rođene“

Zimska akvizacija Veleža, Dženan Hošić, nakon utakmice protiv Olimpika (1:3) napustio je ovaj tim i vratio se u Sarajevo. Hošić je nezadovoljan odnosom čelnika Veleža jer u djelo nisu sproveli ništa od onog što su se dovogorili.

"Iskreno sam želio pomoći Veležu da pokuša obezbijediti opstanak u ligi ali nakon što čelnici kluba nisu ispoštovali ništa od dogovorenog, odlučio sam se na odlazak. Finansijski sam neovisan ali to ne znači da ću teško zarađene pare trošiti na tuđe zabave. Treneru Ibrakoviću, koji je jako korektan čovjek, i igračima želim da izbore opstanak u ligi mada će im biti veoma teško. Veležu su potrebni puno odgovorniji ljudi od ovih koji trenutno vode klub.", rekao je Hošić.

Po povratku u Sarajevo, Hošić se posvetio radu u svojoj Sportskoj akademiji Fer play i čeka neku novu ponudu. Obzirom da sa „rođenima“ ništa nije potpisivao slobodan je igrač.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti