Hotić ipak spreman podnijeti ostavku ?
I Hotić odlazi nakon Željezničara ?

Kao proizvod loših rezultata

Hotić ipak spreman podnijeti ostavku ?

M. Maksimović

Iako još uvijek nije zvanično potvrđeno, Demir Hotić je po svemu sudeći sada već bivši trener Veleža. Serija u kojoj se ekipa od ugodnog iznenađenja pretvorila u glavnog konkurenta za opstanak je bila kobna po Hotića koji je Velež preuzeo nekoliko dana prije prve utakmice u novoj sezoni.

Početak je bio dosta uspješan, ekipa je u pet kola poražena samo jednom, međutim uslijedila su četiri poraza od čega tri u prvenstvu, s tim da da je Hotić službeno vodio Velež protiv Zvijezde, Čelika i Željezničara, dok je utakmicu protiv Travnika propustio zbog boravka u Njemačkoj. Loši rezultati su dodatno uticali na kompletnu atmosferu oko ekipe i čini se kako je u ovom trenutku Velež prisiljen nešto mijenjati. Ostaje pitanje ko će naslijediti Demira Hotića. Realno je očekivati da s obzirom na blizinu utakmice u Trebinju, Hotića zamijeni neko od njegovih pomočnika, iako bi situacija trebala biti jasnija tokom sutrašnjeg dana.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.