Hotić: Želimo se nadigravati u Banja Luci
Prvo gostovanje Veleža

''Rođeni'' krenuli prema Banja Luci

Hotić: Želimo se nadigravati u Banja Luci

M. Maksimović

Fudbaleri Veleža su u sezonu krenuli pobjedom. Turbelento ljeto je iza, osvojena tri boda su uticala na kompletnu atmosferu u i oko ekipe. I sada slijedi ono pravo, prvo gostovanje, prvi pravi protivnik, dolazi utakmica protiv Borca u Banja Luci.Idealna prilika da se vidi koliko i šta može u ovom trenutku ova ekipa Veleža.

Ekipa je u protekloj sedmici dobro radili, dva treninga dnevno su bila ''na meniju'' u petak jedan nakon čega su ''Rođeni'' krenuli prema Banja Luci.

''Atmosfera u ekipi je odlična, radna a jedan od razloga leži u činjenici da smo osvojili tri važna boda na startu.U Banja Luci očekujemo dobro popunjene tribine, odličnu atmosferu i dobru utakmicu. U utakmicu u kojoj ne želim da se moji igrači ''skrivaju'' po terenu, već da krenemo otvoreno, znači za gol više. Najgore od svega jeste da se ekipa zatvori, da se brani i onda recimo u 90.minuti primiš gol i izgubiš, kao da ništa nisi napravio. Zato tražim od igrača da se bore, da pokažu jednu maksimalnu volju, želju, a to mogu samo oni koji su spremni. Isto tako i oni koju su na klupi
moraju biti spremni i svakom trenutku ući i dati sve od sebe. Ne smiju razmišljati na taj način da su zapostavljeni, zaboravljeni'' ističe šef struke Veleža, Demir Hotić.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.