Houllier: Nedostajao nam je samo gol

Houllier: Nedostajao nam je samo gol

Menadžer Aston Ville Gerard Houllier bio je pun hvale za svoje igrače nakon što su Vilenjaci izborili bod u susretu sa Chelseaom.

Villa je dominirala susretom u prvom poluvremenu, kada je i stvorila brojne prilike, ali do gola i vodstva protiv aktuelnog prvaka Engleske ipak nisu došli.

"Nedostajao nam je samo gol. Bila je ovo odlična utakmica između dvije sjajne ekipe. Mi smo imali više prilika u prvom poluvremenu, ali Chelsea je to isto imao u nastavku", kazao je Houllier.

"Odigrali smo jako dobru utakmicu, protiv vjerovatno najjače ekipe u Premiershipu i pokazali da se možemo nositi sa svakim", dodao je francuski stručnjak.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.