Houllier: Nisam uzrujan zbog Younga

Houllier: Nisam uzrujan zbog Younga

Menadžer Aston Ville, Gerard Houllier nije nimalo uplašen što je jedan od ključnih igrača tima, Ashley Young odgodio pregovore oko novog ugovora do sljedećeg ljeta.

63-godišnji francuski stručnjak na klupi Ville je uvjeren da će ugovor biti potpisan kad tad. Krilni igrač engleske reprezentacije je izjavio kako želi da se skoncentriše samo na fudbal, te da ne želi da razgovara o novom ugovoru do sljedećeg ljeta.

"Sasvim sam sretan zbog onog što je Young rekao. On voli navijače, uživa u nogometu ovdje. Rekao je da se želi skoncentrisati samo na fudbal, a da ćemo   ugovoru pričati na kraju sezone", rekao  je Gerard Houllier, te dodao:

"Svjestan sam, može se dosta toga promijeniti. On treba da zna kakve su ambicije kluba i da je on ključni dio naše budućnosti."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti