Houllier želi još jednog veterana u timu

Specijalista za slobodnjake na radaru Ville

Houllier želi još jednog veterana u timu

Nakon što je Aston Villa dovela Roberta Piresa, Gerard Houllier želi dovesti još jednog veterana, bivšu zvijezdu Lyona Juninha Pernambucana.

35-godišnji veznjak je igrao i pod komandnom palicom Gerarda Houlliera u Lyonu u kojem je proveo osam godina i osvojio nevjerovatnih sedam  naslova prvaka Francuske.

Prema francuskoj radio stanici RMC, menadžer Aston Ville Brazilcu nudi šestomjesečni ugovor u januaru. Juninho je potpisao za katarski Gharrafa 2009. godine i sa njima odmah osvojio domaće prvensvo.

Specijalista za slobodne udarce koji ima 40 nastupa u dresu nacionalnog tima od svojih 100 golova za Lyon, njih 44 postigao je iz prekida.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.