Howe trener mjeseca u Premier ligi

Menadžer Bournemoutha

Howe trener mjeseca u Premier ligi

Menadžer Bournemoutha Eddiw Howe dobio je veliko priznanje osvojivši nagradu za najboljeg trenera Premier lige u oktobru.

Bournemouth je pod vodstvom ovog stručnjaka u minulom mjesecu osvojio deset od mogućih 12 bodova u Premier ligi, pa stoga u Engleskoj i nisu imali velike dileme kome nagradu dati.

Howeov tim u engleskom šampionatu sada drži visoku šestu poziciju i puše za vrat Arsenalu, a ovo je za Bournemouth ujedno i najbolji start od odlaska u Premier ligu.

Podsjetimo, Bournemouth je u prethodnom mjesecu ostvario pobjede protiv Fulhama, Crystal Palacea i Watforda, dok je protiv Southamptona zabilježen remi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije