Hrelja: Očekuje nas teška utakmica u Orašju
FOTO: Kakanjlive

Prva liga Federacije BiH

Hrelja: Očekuje nas teška utakmica u Orašju

B. Mujezinović

Nakon sjajnog otvaranja proljetnog dijela sezone i dvije pobjede kući ekipu Rudara sutra očekuje težak izazov na gostovanju u Orašju.

''Prošla utakmica protiv Čapljine za nas je bila veoma značajna, ali i teška, što govori rezultat od 1:0. Međutim, mi smo svoj primarni cilj ostvarili, a to su tri boda i samim tim smo ostali u vrhu i borbi za prvo mjesto. Sutra nas u Orašju očekuje teška i zahtjevna utakmica, ali ako budemo pravi, siguran sam da dobar rezultat neće izostati'', izjavio je igrač Rudara, Adnan Hrelja te dodao.

''Što se tiče ekipe i igračkog kadra, svi su manje-više spremni. Sutrašnju utakmicu će propustiti Armin Mahović zbog trećeg žutog kartona i Banda koji je i dalje povrijeđen. Svi se nadamo pozitivnom rezultatu, odnosno bodovima iz grada na Savi'', zaključio je Hrelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti