Hrgović bacio bocu na navijače
Foto: Index.hr

Na dvoranskom prvenstvu Hrvatske

Hrgović bacio bocu na navijače

Na polufinalnom susretu dvoranskog prvenstva Hrvatske u fudbalu, bh. internacionalac Mirko Hrgović našao se na udaru navijača oba kluba, te je iznerviran navijače gađao plastičnom bocom.

Nekadašnji kapiten splitskog Hajduka, sada u dresu Dinama, našao se na udaru i Torcide i Bad Blue Boysa tokom polufinalnog meča dvoranskog prvenstva Hrvatske u fudbalu između Hajduka i Dinama.

Nakon što je sudija označio kraj susreta, u kojem je trijumfovao Hajduk, Mirko Hrgović je krenuo prema svlačionici. Kad se približio tribini sa navijačima oni su ga izviždali i izvrijeđali, na što je Hrgović, iznerviran, bacio plastičnu bocu na tribinu.

Obezbjeđenje je brzo reagovalo, jer su nakon toga naprosto podivljalali navijači Dinama koji su i zapalili dvoranu.

Hrgović je ipak nakon ovog incidenta, smiren, odigrao susret za treće mjesto.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.