Hrgović bolji od Jahića

Muslimović nemoćan kod Olympiakosa

Hrgović bolji od Jahića

Večeras je kompletirano 11. kolo grčkog nogometnog prvenstva u kojem su klubovi bh. reprezentativaca imali polovične uspjehe.

PAOK, za koji je Zlatan Muslimović igrao posljednjih 15 minuta utakmice, poražen je na gostovanju kod Olympiakosa rezultatom 3:0. Kevin Mirallas je dva puta zatresao mrežu crno-bijelih, dok je to jednom učinio Rommedahl.

Mirko Hrgović je u pobjedi Kavale nad AEK-om 2:1 odigrao svih devedeset minuta, baš kao i Sanel Jahić na suprotnoj strani. Panionios je uzeo sva tri boda na gostovanju kod Larisse (1:0), ali Edina Cocalića nije bilo ni na klupi.

U ostalim utakmicama su postignuti uglavnom očekivani rezultati. Atromitos i Ergotelis su podijelili bodove odigravši 1:1, dok je Aris sa 2:0 savladao Kerkyru.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.