Hrgović potpisuje za Greuther Furth
Mirko Hrgović ponovo u Njemačkoj

Bh. internacionalac pronašao novi klub

Hrgović potpisuje za Greuther Furth

Mirko Hrgović, potencijalni reprezentativac BiH, mogao bi se vratiti u Bundesligu. Prema informacijama koje dolaze iz Njemačke, a koje prenosi hrvatski portal index.hr, Hrgović je blizu potpisa za sastav Greuther Furth, koji se takmiči u Drugoj Bundesligi.

Bivši igrač Širokog Brijega, Wolfsburga, Hajduka i Dinama trebao bio doći u trening kap u Kitzbuehelu, gdje će biti podvrgnut ljekarskom pregledu i ukoliko sve bude u redu pristupiće se potpisivanju ugovora.

Hrgović je prošlu sezonu igrao za zagrebački Dinamo, a nedavno je bio i u kombinacijama za dolazak u sarajevski Željezničar, no pregovori sa čelnicima Plavih su otpali zbog cijene.

Za raskid ugovora sa Dinamom, reprezentativac BiH dobio je 150.000 eura.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.