HSV ostao bez Guerrera
Guerrero bi mogao odsustvovati nekoliko mjeseci

Bundesliga

HSV ostao bez Guerrera

HSV bi mogao ostati bez Paola Guerrera na nekoliko mjeseci nakon što je peruanski napadač pokidao ligamente na kvalifikacijskoj utakmici protiv Venecuele sinoć.

Njegova reprezentacija je poražena 3:1, ali od poraza više boli teška povreda Guerrera zbog koje napadaču HSV-a prijeti izbivanje s nogometnih terena na nekoliko mjeseci, a koliko tačno još se ne zna. 

Pored Guerrera kvalifikacijske utakmice su klubu sa sjevera Njemačke uzele još jednog igrača. Namibijski reprezentativac Colin Benjamin je doživio povredu u srazu sa Svazilandom tako da bi i on mogao pauzirati nekoliko sedmica. 

Ovakvo stanje standardnih igrača jako brine navijače Hamburga u trenutku kad su odlično startali u novom prvenstvu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.