Htio imitirati Balotellija i slikati se sa saigračima, a onda doživio najveći horor

Kad sve krene po zlu...

Htio imitirati Balotellija i slikati se sa saigračima, a onda doživio najveći horor

Endin Čaušević

Mario Balotelli nedavno je bio u centru pažnje zbog proslave gola kada je napravio selfie sa svojim saigračima iz Marseillea.

Balotelli je zabio gol i uzeo svoj mobitel kako bi se slikao sa saigračima i navijačima Marseillea, a na kraju je sve objavio na Instagramu.

Nevjerovatna situacija desila se prije nekoliko dana u Maroku kada je jedan igrač htio da imitira Balotellija.

Naime, radi se o Mohammedu El Fakihu koji je dao gol za svoj tim i otišao do klupe kako bi se slikao s saigračima. No, to je sve krenulo po zlu.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Sudiji se ovo nije svidjelo i dok su se oni slikali on je dao znak da protivnik krene s centra. Na kraju su protivnički igrači izborili penal i zabili gol za 1:1, a El Fakih je postao hit na društvenim mrežama.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi