Hubana: I da smo pobijedili ne bi bilo nezasluženo

Igman iznenadio Jedinstvo

Hubana: I da smo pobijedili ne bi bilo nezasluženo

Najprijatnije iznenađenje u Prvoj ligi FBiH jučer je priredio tim Igmana iz Konjica. Konjičani su u Bihaću otknuli bod lideru Jedinstvu i Slobodu, koja je pobijedila Mladost tako približili na tri boda. 

U čudnoj utakmici u kojoj su do 85. minuta imali rezultatski zaostatak, a u nadoknadi izgubljenog vremena i rezultatsku prednost, Konjičani su bili ravnopravan protivnik favorizovanom lideru.

„Još pri rezultatu 0:0 smo trebali postići pogodak i povesti jer smo napravili dvije odlične prilike. Kasnije smo jeftino primili pogodak, a pet, šest minuta prije kraja smo izjednačili. U posljednjim minutima smo poveli, a pobjedu smo ispustili u nadoknadi vremena,“ kaže Đenan Hubana, jedan od najboljih igrača Igmana na jučašnjoj utakmici, te dodaje:

„I da smo pobijedili ne bi bilo nezasluženo. Postavili smo se hrabro protiv jedne od najboljih ekipa u ligi i to nam se isplatilo. U timu su bila četiri igrača mlađa od 21 godine što daje dodatnu vrijednost ovom rezultatu. Sada je pred nama Bratstvo koje želimo pobijediti u Konjicu i tako se približiti opstanku.“

Zaprati FK Igman Konjic, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Igman Konjic Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.