Hubana: Rudar je kvalitetan, ali mi želimo pobijediti

Hubana: Rudar je kvalitetan, ali mi želimo pobijediti

Fudbaleri Orašja nakon poraza u prošlom kolu u Jablanici od Turbine danas na svom stadionu dočekuju Rudar iz Kaknja.

Podmlađeni tim Labudova želi nova tri boda sa kojima bi vratio mir u svlačionicu i više samopouzdanja nastavio sezonu u Prvoj ligi Federacije BiH.

“Protivnik je Rudar iz Kaknja, po meni jedan od boljih timova u ovoj ligi. Sigurno je da neće biti lako ostvariti naš cilj, ali smo optimisti i nadamo se drugom trijumfu,” kaže novajlija u timu Orašja Đenan Hubana, koji je tokom ljeta došao iz Igmana.

Hubana je zadovoljan prijemom u novoj sredini. Ekipa je mlada, ali i ambiciozna.

“Orašje ne smije niko otpisati. Ekipa jeste mlada i skupljena u hodu, ali je ovo ekipa koja će sigurno mnogima pomrsiti račune. Imao kvalitet da završimo u gornjem dijelu tabele,” optimističan je Hubana.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti