Hughes ipak kažnjava Robinha

Nakon "bijega" iz trening kampa

Hughes ipak kažnjava Robinha

Adnan Beganović
Teme:

Nakon što je prošle sedmice "nestao" iz trening kampa Manchester Cityja na Tenerifima Brazilca Robinha očekuje kazna prema klupskom pravilniku.

Sve špekulacije o tome da li je brazilski as napustio pripreme sa ili bez dozvole kluba prekinuo je menadžer Cityja, Mark Hughe,s današnjim saopštenjem za engleske medije.

U svom obraćanju novinarima Hughes je naveo da Robinha očekuje kazna i da je on o tome već upoznat. Menadžer Cityja naglasio je da je brazilski reprezentativac prekršio disciplinski pravilnik kluba, te da će shodno tome biti tretiran kao svaki drugi igrač, što znači da će snositi posljedice za svoje ponašanje.
 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije