Hughes novi kandidat za klupu Fulhama

Hughes novi kandidat za klupu Fulhama

Teme:

Budući da nisu uspjeli dovesti na klupu Martina Jola, u Fulhamu su se okrenuli novim rješenjima. Novi kandidat je bivši trener Manchester Cityja, Mark Hughes.

Dugo se već priča o nasljedniku Roy Hodgsona, no Mohamed Al-Fayed ne želi da žuri sa odlukom oko novog menadžera.

Pored Hughesa na listi želja se nalaze i Sven-Goran Eriksson, te Ottmar Hitzfeld.

Jedino što bi moglo za Hughesa predstavljati problem je to što bi on vjerovatno za sobom poveo i dosta saradnika, a poznato je da Fulham ima jedan od manjih budžeta u Premiershipu.

Još uvijek nije poznato da li su Kolibnjaci odustali od Sven-Gorana Erikssona, posto je Šveđanin čekao ponudu Fulhama koju bi rado prihvatio, ali do poziva nije došlo. Eriksson, također ima ponudu i da nastavi voditi reprezentaciju Obale Slonovače.

Hitzfeld ima važeći ugovor sa reprezentacijom Švicarske, ali čelnici tima sa Craven Cottagea se nadaju da bi mogli ipak realizovati transfer.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.