Hugo Lloris prelazi u Arsenal?

Predsjednik Lyona upozorio Arsenal da požuri sa ponudom

Hugo Lloris prelazi u Arsenal?

A. Haznadarević

Golman Lyona i reprezentacije Francuske je, po svemu sudeći, velika želja Arsenalovog menadžera Arsenea Wengera, te bi se ovaj odlični golman ubrzo mogao doseliti na Emirates, no Arsenal je ipak upozoren da požuri sa slanjem ponude.

Prema pisanju otočkih medija Arsenal već duži period pokušava dovesti Llorisa u svoje redove, no kako stvari stoje, Francuz bi u slučaju probijanja određenog roka mogao i ostati u Lyonu, na što je Topnike upozorio predsjednik 'lavova' Jean-Michel Aulas.

"Hugo mi je rekao da želi napustiti klub ukoliko dođe ponuda od nekog velikog kluba petice."

Osim toga, cijena za Llorisa je već određena:

"Drugim riječima, ako neko ponudi više od dvadeset miliona eura, on može ići."

Rok koji je postavljen za primanje ponuda se posebno odnosi na Arsenal, koji je najozbiljniji kandidat za dovođenje francuskog reprezentativnog golmana, te je Aulas upozorio da zainteresovani klubovi požure sa slanjem ponude:

"Ako ne bude ponude prije 15. jula, on će ostati u klubu i naredne sezone, a za sada nije bilo ponude Arsenala ili bilo koga drugog", zaključuje predsjednik Lyona.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti