Hugo Lloris zamjena za De Geu?
Foto: epa.eu

Van Gaal spremio 30 miliona funti

Hugo Lloris zamjena za De Geu?

Francuski golman Hugo Lloris koji je pod ugovorom s Tottenhama mogao bi naredne sezone braniti u ManchesterUnitedu, javlja Daily Star.

Naime, holandski menadžer na klupi Uniteda Louise Van Gaal spremio je 30 miliona funti za kapitena reprezentacije Francuske i taj iznos bi trebalo da zadovolji predsjednika Spursa Daniela Levija.

Ukoliko transfer bude realizovan, to bi značilo da bi čuvar mreže Crvenih đavola David De Gea najverovatnije napustio klub, pošto ne želi da produži ugovor koji mu ističe naredne godine.

Lloris je član Tottenhama od 2012. godine, a prethodno je branio za Nicu i Lyon. Dres Francuske nosio je 65 puta.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.