Hukić: Strpljenje se isplatilo, zasluženo smo pobijedili

Trener Čelika zadovoljan

Hukić: Strpljenje se isplatilo, zasluženo smo pobijedili

Trener Čelika Nizah Hukić sijao je od sreće nakon današnje utakmice u Vrapčićima. 

Mudrom igrom Čelik je došao do značajnih bodova u Mostaru, a zenički stručnjak koji je preporodio tim nakon odlaska Vlade Jagodića po završetku je izjavio:

„Znali smo odakle prijeti opasnost u redovima Veleža i te smo stvari od prvog minuta pokušali neutralizovati u čemu smo na sreću uspjeli. Stali smo daleko od svog gola, čime smo riješili pola posla. Bili smo strpljivi, čekali smo svoje prilike, one su se ukazale, mi smo ih iskoristili i na kraju zasluženo pobijedili,“ kazao je nakon meča Hukić.

Trener Čelika izjavio je da u zeničkom klubu nisu zadovoljni trenutnim plasmanom na tabeli.

„Ambicije su na početku bile mnogo veće od ovog što smo kroz jesenji dio uspjeli uraditi. Ostao je Kup kroz koji ćemo tražiti plasman na evropsku scenu,“ dodao je Hukić.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.