Huligani AEK-a utrčavanjem na teren ponovo prekinuli meč

"Ratuju" i u 3. ligi

Huligani AEK-a utrčavanjem na teren ponovo prekinuli meč

Teme:

Navijači AEK-a, koji sada igra u trećem rangu grčkog fudbala, utrčali su na teren na meču sa Egaleom u meču 12. kola, te krenuli ka tribini da se razračunaju sa pristalicama protivničkog kluba. 

Nakon ulaska na travnjak uslijedilo je gađanje bakljama, a susret je prekinut. Na teren je ušla specijalna policija, koja je morala da interveniše, a utakmica je nastavljena pošto je teren očišćen, a AEK je slavio u gostima s 2:1.

Veliki AEK koji je u svojoj historiji 11 puta osvajao šampionsku titulu u Grčkoj sezone ispao iz Super lige Grčke, a zbog bankrota preseljen je u treći rang takmičenja. Navijači AEK-a su tokom prošle sezone često pravili incidente na mečevima svog omiljenog kluba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.