Huligani napali Lazara Popovića

Sinoć nakon treninga Željezničara

Huligani napali Lazara Popovića

Adnan Beganović

Kasno sinoć ispred stadiona Grbavica od strane grupe huligana napadnut je Lazar Popović. Naime, napadač Željezničara sa suprugom i djetetom došao je pogledati trening svojih saigrača, a kada je napuštao stadion dočekala ga je grupa huligana.

Kontaktirali smo Popovića koji je za naš portal potvrdio priču o napadu, no istakao je da je najbitnije od svega da je sve dobro prošlo.

"Zbog povrede nisam sinoć trenirao ali sam sa suprugom i djetetom došao pogledati trening. Nakon istog krenuli smo kući kada sam uočio grupu momaka. Dvojica su prošla pored nas i valjda su me tek tada prepoznali. Obavijestili su ostale koji su potrčali za nama", rekao je Popović i dodao:

"Sreća pa smo bili u blizini hotela Plavi zamak u koji smo utrčali. Konobari su me gledali onako začuđeno. Sakrili su nas, a ovi su pokušali u dva navrata da provale u hotel, međutim nisu uspjeli. Obavijestio sam policiju, s kojom smo otišli kući. Huligani nisu imali nikakva navijačka obilježja, ali mislim da je svima jasno o kome se radi. Doista ne znam čemu sve ovo vodi, no na kraju kad sve saberem i oduzmem, najvažnije je to što je sve prošlo bez ikakvih posljedica."

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.