Hulk: Još ništa nije gotovo

I pored poraza na domaćem terenu

Hulk: Još ništa nije gotovo

Adnan Beganović
Teme:

U prvom susretu šesnaestine finala Evropske Lige Porto je sinoć na svom terenu poražen od Manchester Cityja (1:2).

Fudaleri portugalske momčadi bolje su otvorili utakmicu i poveli su golom Varele, no City je stigao do preokreta. Prvo je Pereira pogodio vlastitu mrežu, da bi potom Aguero Građanaima donio pobjedu.

Međutim, i pored lošeg rezultata iz prve utakmice napadač Porta, Hulk, smatra da on i njegovi saigrači još uvijek imaju realne izglede za prolaz u osminu finala.

"Ništa nije gotovo, igra se još jedna utakmica i sve je moguće. U Manchester idemo bez bijele zastave i daćemo sve o sebe kako bismo prošli dalje. Sinoć smo izgubili od bolje momčadi, borili smo se do kraja, no na našu žalost City je uspio slaviti", izjavio je Hulk.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.