Brazilac u odličnom raspoloženju

Hulk "ponizio" Lodygina, pa se radovao u stilu svog imenjaka

Fudbaleri Zenita sa prvog mjesta čekaju početak drugog dijela ruske Premier lige, ali ih očekuju i susreti eliminacione faze Lige šampiona gdje se ruski tim sastaje sa viceprvakom Evrope, Borussijom iz Dortmunda.

Na treninzima tima iz St. Petersburga vlada odlična atmosfera, a zanimljiva situacija tokom jednog treninga bila je opklada između brazilskog napadača Hulka i golmana Zenita Yuryja Lodygina.

Brazilac je izvodio penal, a ukoliko ga zabije njegov kolega će ga nositi jedan krug oko terena, dok će u slučaju odbrane ili promašaja, Hulk biti taj koji će nositi Zenitovog čuvara mreže. 

Lodygin nije imao šansi, a nakon što je Hulk pogodio sa bijele tačke gol i pobjedu u opkladi proslavio se baš kao i superjunak i njegov imenjak Hulk. Iako se na snimku ne vidi najbolje, izgleda kako je brazilski fudbaler zatvorenih očiju šutirao penal?

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti