Hulk: Zenit sam izabrao jer volim izazove

Nije zažalio zbog odlaska u Rusiju

Hulk: Zenit sam izabrao jer volim izazove

A. Haznadarević

Veliki dio fudbalske javnosti bio je neugodno iznenađen kada je sjajni brazilski napadač Hulk potpisao ugovor sa ruskim Zenitom.

Ipak, nakon svega, bivši napadač Porta je kazao da nije zažalio zbog svoje oduke, dodajući da mu je ipak bilo teško naviknuti se na hladnoću u Rusiji.

 

"Izabrao sam Zenit jer sam sa Portom već osvojio skoro sve što sam mogao. Ja sam čovjek koji voli nove izazove, a nadam se da će u budućnosti biti još dosta trofeja", rekao je Hulk.

 

"Sada moram da budem fokusiran isključivo na fudbal. Najteže mi je bilo da se naviknem na hladnoće u Rusiji i igranje na minus 12 stepeni. Poslije svega, vjerujem da će se Zenit boriti za titulu u Rusiji, a pokušat ćemo da osvojimo i Ligu Evrope", dodao je napadač Zenita.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.