Hull djevojku udario šakom u glavu!
To je on: Bahati i primitivni Marlon King

Bio u pritvoru zbog nasilja

Hull djevojku udario šakom u glavu!

Marlon King, prvotimac Hull Citya „zaglavio“ je u zatvoru jer u londonskom noćnom klubu udario 20-godišnju djevojku.

Sa saigračima je prošle nedjelje proslavljao pobjedu od 2:1 nad Middlesbroughom, u utakmici u kojoj je postigao drugi gol za svoj tim.

U vidno alkoholiziranom stanju, prema navodima britanskih tabloida, King je „uhvatio“ djevojku koju nije poznavao. Izrevoltirana djevojka zbog njegovog primitivnog ponašanja počela se „derati“ na njega, a on je posegao za još primitinijim potezom – damu je šakom udario u glavu! Djevojci jeukazana ljekarska pomoć, a konstatovane su joj teže tjelesne povrede, jer joj je King slomio nos.

Napadač pomenutog engleskog premijerligaša nakon ispitivanja policajaca, ali i plaćene kaucije pušten je na slobodu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.