Hull za Welbecka spreman ponuditi 18 miliona funti

Hull za Welbecka spreman ponuditi 18 miliona funti

Hull City do starta nove sezone u Premiershipu svoje redove namjerava pojačati sa još jednim napadačem velika želja struke i čelnika ovog kluba je Danny Welbeck. 

Welbeck pored nedodirljivih Rooneya i Van Persiea ne može računati na veliku minutažu u narednoj sezoni iako ima status reprezentativca Engleske. Ipak je za sad odlučio ostati u Tetru snova obzirom na izvjesnu rotaciju u svim takmičenjima u kojima će nastupiti United.

U početku je interes za Welbecka pokazivao Tottenham, a sada je u prvi plan iskočio Hull. U slučaju da dođe do transfera njegova vrijednost bi iznosila 18 miliona funti što bi bio rekord u plaćanju kada je Hull u pitanju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.